Thema wijnen.
Elk jaar keuren we in de lente een thema-wijn. Met het maken van deze wijn proberen de wijnmakers elkaar de loef af te steken met de mooiste wijn van een van te voren bepaald grondstof. Hierbij komen de kennis en inzicht van de wijnmaker om de hoek. Het thema werd in het voorafgaande jaar bekend gemaakt.
Het recept voor de themawijn van 2018 was: rozenbottel, Hier te downloaden.
Het recept voor de themawijn van 2019 is: Peterselie, Hier te downloaden.
Krulpeterselie, geurt soep-achtig, bladpeterselie smaakt sherry-achtig.
Het recept voor de themawijn van 2020 is: Cider.
Wie is er dit jaar de beste?
Deze gingen u voor:
2019 | Henk en Jannie | Peterselie |
2018 | Atie | Rozenbottel |
2017 | Atie | Vlierbloesem / Munt |
2016 | Atie | Tomaten |
2015 | Koert | Morellen |
2014 | Jasper | Citrus |
2013 | Henk en Jannie | Perzik |
2012 | Joke | Kiwi |
2011 | Ton | Ananas |
2010 | Jasper | Kweepeer |
2009 | Henk en Jannie | Vlierbloesem |