Thema-wijnen

Thema wijnen.

Elk jaar keuren we in de lente een thema-wijn. Met het maken van deze wijn proberen de wijnmakers elkaar de loef af te steken met de mooiste wijn van een van te voren bepaald grondstof. Hierbij komen de kennis en inzicht van de wijnmaker om de hoek. Het thema werd in het voorafgaande jaar bekend gemaakt.

geperst   lekker wijntje proeven

Het recept voor de themawijn van 2018 was: rozenbottel, Hier te downloaden.

Het recept voor de themawijn van 2019 is: Peterselie, Hier te downloaden.
Krulpeterselie, geurt soep-achtig, bladpeterselie smaakt sherry-achtig.

Het recept voor de themawijn van 2020 is: Cider.

Wie is er dit jaar de beste?

Deze gingen u voor:

2019 Henk en Jannie Peterselie
2018 Atie Rozenbottel
2017 Atie Vlierbloesem / Munt
2016 Atie Tomaten
2015 Koert Morellen
2014 Jasper Citrus
2013 Henk en Jannie Perzik
2012 Joke Kiwi
2011 Ton Ananas
2010 Jasper Kweepeer
2009 Henk en Jannie Vlierbloesem

Reacties zijn gesloten.