Roodfruit* bier (8%)

Mashwater: 10 L
Spoelwater: 8,5 L

Ingrediënten voor 10 liter bier
2200 gram Pilsmout
  300 gram PaleAle
  300 gram Tarwemout

25 gram Hallertauer Mittelfrueh 4%  alfazuur (65 minuten koken)
10 gram Hallertauer Mittelfrueh 4%  alfazuur (10 minuten koken)

1 kg Rood Fruit (aardbeien, frambozen, cranberries, bramen, zwarte-, rode- of blauwe bessen)

Gist
Safale K97 Duitse Ale Gist of Fermentis K-97 SafAle Duitse Ale

Maisschema
35 minuten op 62° C
30 minuten op 72° C
5 minuten op 78° C

Kooktijd 90 minuten

SG vóór het koken: 1.056
Begin SG: 1.070         Eind SG: 1.009           27 IBU            7.9 EBC

Reacties zijn gesloten.