Barbecue 2023

Elk jaar wordt een gildebarbecue georganiseerd. Deze werd op dezelfde dag gehouden als de excursie naar de Wageningse brouwerij werd gehouden. We konden terecht bij één van de gildeleden met een ruime tuin in Bennekom, slechts vier kilometer vanaf Wageningen. Verschillende leden hadden hun eigengemaakte wijn en/of gebrouwen bier mee genomen om te delen en te laten beoordelen door mede hobbyisten.

Enkele leden hadden voor een salade gezorgd, deze vond gretig aftrek. Anderen waren verantwoordelijk voor sausjes.  De activiteitencommissie food, hadden gezorgd voor de bakplaat en uiteraard voor hetgeen daarop moet. Er werd doorgefeest tot in de kleine uurtjes.

Namens het bestuur wil ik Geert-Jan en gezin hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van de tuin.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.