Jasper van Schaik 3-voudig winnaar Nationale Likeurkeuring FAWBG

Op zaterdag 21 mei 2022 was de prijsuitreiking van de jaarlijkse nationale wijn-, bier- en likeurkeuring van de FAWBG. De prijsuitreiking was samen met een bijzondere ledenvergadering en werd gehouden in Veenendaal. Er waren veel leden van het EWBG aanwezig. Jasper van Schaik ging kon zijn geluk niet op toen de prijzen van de likeuren werden uitgereikt. Jasper wist maar liefst drie prijzen in de wacht te slepen en dat waren ook nog eens de eerste drie prijzen. Een zeer bijzondere prestatie waarmee we Jasper hartelijk feliciteren. De winnende likeuren van Jasper waren de 3e prijs een muntlikeur met 81 punten, de 2e prijs een droplikeur met 87 punten en de 1e prijs een koffielikeur met maar liefst 93 punten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.