Twee van onze leden beginnen brouwerij ”Smaak”’te Barneveld

Jan-Willem Duifhuis en Peter Top hebben na 5 jaar lang thuis brouwen de stap gemaakt om professioneel te gaan brouwen. Ze hebben een nieuwe brouwerij opgericht met de naam ‘smaak’. Wij als gilde zijn trots dat zij deze stap hebben genomen. We zijn benieuwd naar de bieren die eind maart op de markt worden gebracht. Namens de vereniging wensen wij jullie veel succes met jullie eigen brouwerij! Wij nemen aan dat jullie met lekkere hobby brouwsels aan blijven komen op de gilde avonden!

Brouwerij Smaak van Jan-Willem Duifhuis en Peter Top

Brouwerij Smaak van Jan-Willem Duifhuis en Peter Top.

Jan-Willem Duifhuis en Peter Top tussen het bier en de brouwspullen

Jan-Willem Duifhuis en Peter Top tussen het bier en de brouwspullen.

 

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.